Valls també s’indigna

  • Una trentena d'indignats estan acampats al Pati des del dimecres · Cada dia s'hi celebren activitats, una casserolada i una assemblea

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.05.2011 - 12:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les acampades dels indignats han arribat a Valls. Aquest dimarts al vespre s’ha dut a terme la primera assemblea a la plaça del Blat. Convocada a  través de les xarxes socials tan sols unes hores abans, la trobada va ser tot un èxit, ja que s’hi van concentrar gairebé cent cinquanta persones. En aquesta primera assemblea, es va decidir començar l’acampada al Pati i convocar-hi cada dia a les 20.30 h, una casserolada en senyal de protesta.

 

Els primers indignats vallencs que es van reunir dimarts a la plaça del Blat van decidir començar l’acampada al Pati l’endemà a la tarda. Es va fer una concentració, una casserolada popular i una assemeblea, en la qual tothom està convidat a intervenir, i en la qual s’organitzaran diferents comissions de treball. Aquest esquema s’ha anat repetint cada dia al llarg de la setmana, amb els següents horaris: debats i activitats durant la tarda, a dos quarts de nou concentració i casserolada, i a les nou assemblea.

A banda de decidir aquests temes organitzatius, ja ahir es van començar a debatre els temes que, com a moltes altres ciutats de l’estat, han fet sortir els indignats vallencs al carrer: els elevats sous dels polítics i les seves pensions vitalícies, el poder dels bancs, el control sobre alguns mitjans de comunicació, les dificultats de la majoria de la gent per accedir a un habitatge, etc.

Els passos del moviment es poden seguir a través d’un bloc, del Twitter (#acampatsvalls) i del Facebook.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any