El jove de Pedreguer va ser mort per cridar ‘Visca el Barça’

  • El jutge ha decretat presó provisional sense fiança per al presumpte assassí

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
23.04.2011 - 19:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Pere Artur Fornés, un jove veí de Pedreguer, va ser mort d’una punyalada per cridar ‘Visca el Barça’. És el que ha declarat l’amic que l’acompanyava la matinada de dijous per Benidorm, després del partit de final de copa entre el Barça i el Madrid. Una nit de festa que va acabar amb tragèdia. L’assassinat ha estat un cop dur per als veïns de Pedreguer, on Pertur, com es coneixia el noi, era molt conegut per la seva implicació en la vida social i cultural.

‘Esperem que tot s’aclareixi i el pes de la llei caigui sobre l’assassí’, ha dit el batlle de Pedreguer, que avui ha enterrat el jove de vint-i-cinc anys.

Tot i que en un principi s’havia dit que l’agressió va tenir lloc després de discutir sobre el partit, l’amic de Pertur va declarar a la policia que no hi va haver cap discussió, i que Pertur s’havia limitat a cridar un visca el Barça a un home, que per sorpresa de tothom, va llançar-se damunt del noi i li va clavar un punyal de 26 centímetres.

L’assassí va ser detingut l’endemà gràcies a la pista de l’amic, que va perseguir-lo fins una finca on vivia. El jutge ha decretat presó provisional sense fiança per presumpte delicte d’homicidi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any