Ara a València, un altre Palau dels Amics de les Arts

  • El dia 28 actuaran al Palau de la Música de València

VilaWeb
Redacció
14.04.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els Amics de les Arts van tancar la ronda Bed&Breakfast al mes de febrer amb dos concerts consecutius al Palau de la Música Catalana plens fins al capdamunt. Però els components del quartet barceloní no volien deixar l’escenari, abans d’un altre disc, sense fer un concert amb tota la banda a València. Es van posar entre cella i cella que volien actuar al Palau de la Música de València, i així ho faran el 28 d’abril. En aquesta entrevista amb VilaWeb TV n’expliquen els motius i la il·lusió que els fa, i fan saber que ja preparen cançons per a un segon disc.

A la web del grup, amb un bloc que s’actualitza cada dia amb apunts de seguidors, hi ha el detalls de com comprar les entrades del concert de València i també del de Castelló, que serà el 29 d’abril.

A iniciativa del periodista Pere Mas, conductor del programa de Catalunya Ràdio ‘Tot és molt confús’, s’ha muntat un bus per anar de Barcelona fins a València a veure el grup actuar. L’Autobús Confús sortirà de la seu de Catalunya Ràdio el dia 28 d’abril a les tres de la tarda, i a mitjanit, després del concert, tornarà cap a Barcelona.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any