El Barnasants entra a la recta final

  • Ivette Nadal, Quim Vila i Jesús Fusté protagonitzen el cap de setmana

VilaWeb
Redacció
02.04.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El més gran dels festivals dedicats a la cançó d’autor al nostre país, el Barnasants, ha iniciat la recta final de la seua setzena edició, que va inaugurar el mes de gener passat Pau Alabajos amb la presentació del seu nou disc ‘Una amable, una trista, una petita pàtria’. Fins al 14 d’abril podem gaudir encara d’onze concerts, amb noms d’artistes com Yhosvany Palma, Rafa Xambó o Andrea Marzi.
Aquest cap de setmana, la programació ofereix les actuacions d’Ivette Nadal (amb el seu segon disc ‘A l’esquena d’un elefant’), dissabte a l’Auditori Municipal de Terrassa, i de l’instrumentista i lletrista de Moià, Quim Vila, diumenge a la sala Luz de Gas de Barcelona. També diumenge es farà el concert de Jesús Fusté, al Harlem Jazz Club de Barcelona, concert que en principi estava previst per al 24 de març però que es va haver d’ajornar.

La resta del festival, que tancarà Joan Amèric el 14 d’abril, durà als escenaris Andrea Marzi, Rafa Xambó, Yhosvany Palma, María Inés Ochoa, i l’espectacle en què Ester Formosa, Elena Ledda i Andrea Marzi canten Marisa Sannia. ‘Música de telers‘ aplegarà sis bandes alcoianes, i inevitablement el Barnasannts retrà un homenatge a José Antonio Labordeta, amb un concert a Viladecans i un alttre a Saragossa.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any