Jòdar, Puigdevall i Vives finalistes del Premi Crexells

  • El guardó, que atorga l'Ateneu Barcelonès a la millor obra publicada l'any abans, es lliurarà el 22 de juny

VilaWeb
Redacció
31.03.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Informa l’Ateneu Barcelonès que les novel·les ‘La Pastoral catalana‘ (Proa) de Julià de Jòdar, ‘Un dia tranquil‘ (Tusquets) de Ponç Puigdevall, que ja ha aconseguit el Premi Ciutat de Barcelona, i ‘El somni de Farrigdon Road‘ (la Magrana) d’Antoni vives, són les obres finalistes del Premi Crexells 2011. El jurat, format per Pilar Argudo, Carme Arnau, Xavier Pla, Ricard Ruiz, Ramon Pla Arxé, secretari, i Lluís Reales, president, ha seleccionat les tres millors novel·les catalanes publicades el 2010. Ara els socis de l’Ateneu decidiran l’obra guanyadora, que es farà pública el 22 de juny, durant la Revetlla Literària.

Ara, doncs, de l’1 de maig al 18 de juny, els socis de l’Ateneu podran votar, d’aquestes tres, la millor novel·la publicada  l’any 2010, que rebrà el XL Premi Crexells.

A banda, durant els quatre mesos vinents es portarà a terme el cicle ‘Els dimecres del Crexells’, moderat per l’escriptor Àngel Burgas. Programat per l’Ateneu Barcelonès i obert a tothom, té per finalitat de fer conèixer les tres novel·les finalistes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any