Pau Roca s’estrena com a dramaturg amb ‘The Guarry Men Show’

  • Música i humor tractats sense complexes a la mitjanit

VilaWeb
Redacció
05.03.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Pau Roca ha escrit la seva òpera prima, ‘The Guarry Men Show‘, que ara es presenta al Teatre Poliorama de Barcelona. Es representa en sessió golfa i no deixa indiferent a ningú: és de tot excepte políticament correcta. Quatre actors i tres músics protagonitzen les onze escenes independents que tenen dos fils conductors: la figura d’un detectiu i el fons musical de The Guarry Men. Roca reivindica el gamberrisme teatral amb una hora d’espectacle en què els espectadors no paren de riure.

Els quatre actors són Roca mateix, Dafnis Balduz, Patricia Bargalló i Ruth Díaz, que parlen sense tabús de tot i de res. El contrapunt el posen els tres músics, els veritables guarrys, que canten lletres plenes d’ironia i paraulotes. El trio actua de veu de la consciència amb un sol objectiu: la party festa forever. Els cantants, que s’anomenen així en honor a The Quarrymen, el grup que formaven The Beatles als inicis, són Alberto Noel, Albert Casanova i Nacho Albert. 

Si feu un cop d’ull a aquesta pàgina de Facebook potser us fareu una idea més aproximada de què és exactament The Guarry Men Show. Els vídeos que han penjat per promocionar l’espectacle són d’allò més originals. Però, una de les peculiaritats és, sens dubte, que es tracta d’un espectacle nocturn: comença a dos quarts de dotze de la matinada els dies de cada dia i els dissabtes a mitjanit.

A dos quarts de dues de la matinada del darrer dos de desembre l’obra es va estrenar a la primera edició del festival Fora de Temporada. El festival es va celebrar al bar restaurant Els Jardins de la Mercè de Girona i es va presentar com l’alternativa del Temporada Alta. Ara, s’han instal·lat al Teatre Poliorama fins


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any