La Generalitat valenciana menysté Mas i diu que a la reunió amb Camps no es parlarà de TV3

  • Diu que 'és un tema que no és a l'altura d'aquestes reunions'

VilaWeb
Redacció
25.02.2011 - 17:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La portaveu de la Generalitat valenciana, Paula Sánchez de León, ha dit avui que el president valencià Francisco Camps, i el seu homòleg català, Artur Mas, tractaran, en la reunió del 20 d’abril,  ‘aquells temes relacionats amb el benefici, el creixement econòmic i el desenvolupament d’ambdós territoris’ i que en cap cas ‘es parlarà del tancament de TV3, perquè aquest és un tema que no és a l’altura d’aquestes reunions’.

Sánchez de León ha estat especialment dura en la conferència de premsa i ha deplorat que tant la Generalitat catalana com el parlament hagin criticat el govern valencià per haver forçat el tancament dels repetidors. Ha negat les acusacions de censura i ha dit que ‘aquesta és una qüestió estrictament legal’ i que ‘apel·lar a la llibertat d’expressió és un engany’.

També ha dit, sense tenir en compte els milers de persones que s’han manifestat en diverses poblacions del país, que ‘la polèmica sobre TV3 interessa a dues o tres mil persones de la comunitat’ i que ‘TV3 té una audiència ínfima que no arriba a l’1%’.

El govern català havia dit que la reunió estaria centrada en el projecte del corredor mediterrani, però havia volgut deixar molt clar que s’hi tractaria el tancament de TV3. Avui, el govern català s’ha remès a les afirmacions fetes dimarts pel portaveu del govern, que va dir que no aniran a València ‘a fer el milhomes’. ‘El tema de TV3 no ha d’impedir l’entesa en altres aspectes impotants’, han dit a VilaWeb fonts del govern.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any