ACPV comença una campanya per la normalització lingüística a la Generalitat i a les empreses privades

  • Avui presenta 'Tenim drets', dirigida als catalanoparlants

VilaWeb
Redacció
03.02.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) presenta avui al matí una campanya de mobilització per la llengua a l’administració de la Generalitat i a les empreses privades. Aprofitant l’experiència de la campanya per la ILP ‘Televisió sense fronteres’ i la feina en xarxa que es va fer aleshores, ACPV proposa ara una campanya per a fer prendre consciència de la necessitat d’estimular la llengua en àmbits d’ús social diferents de l’ensenyament.

Amb l’eslògan genèric ‘Tenim drets’, la campanya s’adreça als catalanoparlants del País Valencià amb la intenció d’aconseguir, en una tasca pedagògica, avenços concrets en la normalització lingüística dins l’administració autonòmica i dins l’empresa privada. La campanya parteix de la necessitat de treballar per la llengua en àmbits diversos perquè la normalització lingüística no s’anquilosi.

Segons ACPV, milers de persones, entre socis de l’entitat i d’associacions diverses, col·laboraran en aquesta campanya, que es concretarà en tot d’accions que es portaran a terme aquestes setmanes vinents.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any