Fèlix Riera, nou director de l’ICIC

  • Succeeix a Antoni Lladó

VilaWeb
Redacció
20.01.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El director editorial del Grup 62 i membre del comitè de govern de Política Cultural d’Unió Democràtica, Fèlix Riera, serà el el nou director de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC). Riera, que succeirà a Antoni Lladó, cap de la institució durant el mandat de Joan Manuel Tresserras, serà un dels homes forts de Mascarell. No s’ha confirmat encara quin dia Riera començarà a regir l’ICIC.

Fèlix Riera (Barcelona, 1964) ha estat el director editorial del Grup 62 des que fou adquirit per Planeta i Enciclopèdia Catalana el 2006. El càrrec li va arribar per feina feta com a director de l’editorial Esfera dels Llibres. Però la seva trajectòria professional és d’àmbit editorial sinó, sobretot, cinematogràfic. D’aquí ve que, com a representant de CiU, fos membre del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i fundador del Col·legi de l’Audiovisual de Catalunya. També va ser fundador del diari Elsingulardigital.cat.

Fundador de la productora Octubre Produccions, ha produït films i sèries com ara ‘Cròniques de la veritat oculta’, basada en contes de Pere Calders; ‘Homenots’, en l’obra de Josep Pla; ‘Être Dieu’, sobre Salvador Dalí; i ‘Mediterrània’, a partir de l’obra homònima de Baltasar Porcel.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any