L’obra ‘Corrüptia’ farà l’estrena valenciana a l’Olleria

  • L’Ajuntament de Xàtiva n’ajorna la representació prevista per a l’11 de desembre per 'problemes de calendari'

VilaWeb
Redacció
29.11.2010 - 19:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El xativí Josep Lluís Fitó és autor de l’obra de teatre Corrüptia: una regió de l’est, estrenada aquest mes de novembre al festival Lola Teatre de Molins de Rei per la companyia L’Enjòlit Teatre, un dels actors de la qual és el també xativí Elies Barberà. La intenció de dur l’obra a Xàtiva ha topat amb ‘problemes de calendari’ segons l’Ajuntament de la capital de la Costera, tot i que des de la companyia el fet es considera un episodi ‘lamentable’ en una situació democràtica.

‘Corrrüptia: una regió de l’est’, una comèdia sobre la corrupció política amb què es vol ‘entendre i donar a entendre els mecanismes de funcionament de les trames corruptes’, s’havia de representar al Gran Teatre de Xàtiva l’11 de desembre. Era el desig de l’autor, però des de l’Ajuntament se n’ha impedit la representació tot al·ludint problemes de calendari.

Ara l’obra es presentarà a l’Olleria, el mateix dia dissabte 11, al teatre Goya a les 23 h, i diumenge a les 12 h. Les entrades es podran comprar a partir de dimecres dia 1 a la llibreria La Costera de Xàtiva i a la cafeteria Ca Tarsi de l’Olleria.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any