Vinicio Capossela canta l’Atlàntida de Verdaguer amb CaboSanRoque

  • Recita un fragment de l'Atlàntida a la presentació de 'Ball de pistons', el nou disc del grup català

VilaWeb
Redacció
11.11.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cantant italià Vinicio Capossela, un dels artistes mediterranis més destacats del moment, continua cultivant la seva relació amb Barcelona. El cap de setmana passat hi va tornar a ser, en aquesta ocasió com a convidat de luxe a la presentació del nou disc de CaboSanRoque (myspace), ‘Ball de pistons’, a la sala Apolo. De fet, Capossela ha col·laborat amb el grup en una cançó molt especial, ‘Cateratta’, que és un fragment de l’Atlàntida, de mossèn Cinto Verdaguer, traduït a l’italià. En aquest vídeo hi podeu veure la interpretació que fa del poema i també d’un temes d’un dels temes del seu darrer, ‘The Story-faced man’, que encara no s’ha publicat, i que va cantar en exclusiva.

La relació entre el grup català i Capossela va encara més enllà, car CaboSanRoque participa també en alguns temes del nou disc de l’italià, amb l’orquestra mecànica de la França Xica, de la qual Capossela es va enamorar ja fa temps.

A la presentació de ‘Ball de bastons’ també hi van participar la resta de músics que han col·laborat al nou disc: Pep Pascual i el seu saxo, els samplers de Joan Saura i les percussions de Ramon Garriga.

Aquest és el quart disc de CaboSanRoque, en el qual continuen apostant pels sons de la ferralla i per transformar tota mena de sorolls en ritmes i melodies. Al concert també s’hi va presentar el Dolfí Banyera, un nou instrument fregat amb arquet i construït amb una banyera, un tambor de rentadora, llaunes i barres metàl·liques.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any