Agustí Benedito: ‘No hi ha límits a la defensa de la catalanitat del club’

  • Entrevista amb el candidat a la presidència del Barça · VilaWeb ha entrevistat tots els candidats blau-grana

VilaWeb
Redacció
09.06.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Agustí Benedito presideix la candidatura Alternativa de les eleccions presidencials del FC Barcelona, que es faran diumenge, 13 de juny. Ell és la gran sorpresa de la campanya després d’haver superat l’aval de les signatures dels socis. Benedito diu en l’entrevista (vídeo) amb VilaWeb TV que el seu projecte és diferent perquè Ingla, Rosell i Ferrer tenen un mateix estil. Benedito diu que no compta amb Txiki Begiristain com a secretari tècnic, però no revela el seu candidat per al càrrec.

Agustí Benedito va ser la sorpresa de la proclamació de candidats oficials pel fet d’haver superat el tràmit de les signatures d’aval. D’aleshores ençà ha estat un candidat revelació que pot acabar fent sonar la campana diumenge. Benedito va ser directiu del club entre el 2003 i la primeria del 2009 de la mà de Joan Laporta, amb qui ja havia col·laborat abans d’esdevenir president del Barça.

El candidat revelació explica que la resta de candidats de les eleccions actuals van desembarcar pocs mesos abans de la campanya d’aquell 2003, quan la candidatura de Laporta va aconseguir més vots que mai en tota la història del club. En canvi, ell ja feia temps que s’hi dedicava i preparava amb l’equip de l’Elefant Blau l’alternativa a Lluís Bassat.

Entre el 2003 i el febrer del 2009 Agustí Benedito va treballar a la Comissió Esportiva i a la Comissió Social del club i, sobretot, va tenir ocasió de relacionar-se amb els socis de tot el territori català. Benedito explica que va plegar del club quan va considerar que Laporta perjudicava l’entitat establint relacions professionals amb l’Usbequistan.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any