Eduard Punset presenta el portal de Ciència i Tecnologia de la UA

  • L'acte serà transmès en directe per Internet i un cop finalitze, el popular presentador i divulgador de la ciència, signarà exemplars del seu últim llibre

VilaWeb
Redacció
21.05.2010 - 00:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Programa de Ciència i Tecnologia de la Universitat d’Alacant inclou un portal digital d’investigació, una revista científica i una eina de programari per a la generació automàtica de portals webs orientats a la divulgació científica que tenen com a objectiu facilitar la labor dels investigadors de la Universitat i la difusió i transferència dels resultats dels grups investigadors a la societat en el seu conjunt.

Punset és l’encarregat de presentar l’acte, on defensarà la importància de la divulgació científica des de l’àmbit universitari.

El portal de Ciència i Tecnologia de la UA és un projecte institucional promogut en la Universitat d’Alacant. Amb aquest portal es crea un espai digital de trobada que pretén integrar i coordinar totes les accions d’investigació que ja té la Universitat. Al mateix temps, aquest portal digital vol fomentar la transmissió d’idees i informació entre els agents que promouen i impulsen les activitats d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, com també la difusió de les accions que en l’àmbit de la R+D+i es facen en la Universitat d’Alacant i el seu entorn, amb l’objectiu de difondre en la societat els projectes, assoliments i avanços aconseguits pel personal investigador de la UA.

Al finalitzar l’acte Punset signarà exemplars del seu últim llibre ‘El viatge al poder de la ment’ i per la vesprada participarà a l’acte de graduació de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any