‘La tertúlia proscrita’

Laporta: ‘Si no lluites, has perdut; i si lluites, pots guanyar’

  • Vídeo de la presentació del llibre d'Espadaler sobre el president del Barça

VilaWeb
Redacció
23.06.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va participar ahir en la presentació (vídeo) del llibre sobre ell que ha escrit Anton Maria Espadaler i que porta per títol ‘Joan Laporta. Passió absoluta‘ (Edicions DAU). Durant l’acte Espadaler va dir que la persecució contra la junta de Laporta era una ‘radiografia no gaire agradable de la societat catalana’, a la qual el president va contraposar la capacitat de resistència en els moments difícils.

Laporta va dir, per això, que ‘la capacitat de resistència en els moments més difícils’ havia estat una de les raons de l’èxit del Barça d’enguany. Segons el president del Barça, si hom renuncia a lluitar no pot guanyar, i si lluita, pot perdre, però té una oportunitat de victòria.

També va dir que no podia ser que hi hagués gent que intentés fer oblidar de seguida els èxits del Barça (una crítica directa a la premsa de Madrid).

Es dóna la circumstància que l’acte d’ahir es va fer a l’Hotel Majestic de Barcelona, el mateix lloc on ara fa un any un grup de personalitats li van donar suport públic quan semblava que es formalitzaria la moció de censura presentada contra ell (vídeo d’aquell acte).

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any