2ª Mostra de Cinema Volpina

VilaWeb
Redacció
02.06.2006 - 07:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de l’acollida de la primera Mostra de Cinema Volpina 2005, ensantboi.com convoca la segona per aquest mes de juny a Sant Boi de Llobregat. La Mostra de Cinema Volpina 2006 proposa tres jornades on es projectaran 30 obres audiovisuals acompanyades de taules rodones, exposicions i concerts. En aquesta edició participen autors santboians i de tota Catalunya. El conjunt configura un espectre molt ampli de gèneres i formes : videocreació, documental, animació i ficció.

La Mostra començarà el 3 de juny a les 18,00 hores (Cal Ninyo c/ Major, 43) amb la jornada dedicada als “Cineastes Catalans” que recull una sel·lecció de treballs de tota Catalunya. A continuació a les 21,00 hores el grup de música santboià “Blood cherry blossoms” ens oferirà un concert amb adaptacions de famoses sèries de televisió. El segon dia (10 de juny) la Mostra recull una sel·lecció de 16 treballs dels alumnes de l’IES Camp Blancs, grup B22 de Batxillerat Artístic. Després de les projeccions hi haurà una “Taula rodona” amb els protagonistes d’aquesta jornada (Professors, alumnes de l’IES Camp Blancs).

Finalment, el darrer dia de la Mostra (17 de juny) es projectaran les obres de “Cineastes Santboians/es” i a continuació, tancant la jornada, el grup de música santboià “Entrevarios” oferirà un concert amb adaptacions de bandes sonores de cinema i temes propis. Durant els tres dies que dura la Mostra una vídeo instal·lació resumirà l’anterior edició celebrada el setembre del 2005.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any