XIMO PUIG

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha considerat que seria bo que se superara la política de blocs i que ‘cadascú propose la seua proposta’, en ser preguntat per la possibilitat d’una ‘entesa’ al senat espanyol.

Puig s’ha pronunciat en aquests termes davant els mitjans de comunicació respecte a la iniciativa de Compromís d’una candidatura conjunta de les forces polítiques del Botànic al Senat com la que es va plantejar en els passats comicis i que no es va poder materialitzar.

Sobre aquest tema, el també secretari general del PSPV ha afirmat que la seua formació ‘avaluarà totes les posicions’ i està ‘disposada a escoltar’ perquè, al seu juí, ‘les circumstàncies que es donen en aquest moment no afavoreixen els plantejaments tancats i de confrontació’.

‘Crec que seria bo que finalment se superaren els blocs i, per açò, és bo que cadascú propose la seua proposta’, ha assenyalat.

En qualsevol cas, ha postil·lat que el senat ‘més prompte que tard’ ha de convertir-se en una cambra ‘federal’ en la qual ‘es represente els territoris més enllà de les qüestions purament ideològiques’.

Compromís pressiona els socis del Botànic per fer una candidatura única al senat espanyol

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb