Aquest divendres el festival Euskal Herria Sona, organitzat per l’Euskal Etxea de Barcelona, ha programat un concert de Kalakan, una banda d’Iparralde amb una trajectòria de 18 anys. El concert es farà a les nou del vespre al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT), a la plaça Anna Frank s/n de Barcelona. VilaWeb posa a disposició dels subscriptors del diari quatre entrades, dues entrades dobles. Per això, en fem un sorteig.

Aquesta és la informació que ofereix el festival del grup: «Des de les primeres notes l’ambient està instal·lat. La llum, la decoració senzilla i tota l’atenció centrada en el trio i la seva música. Amb una posada en escena elegant, Kalakan reuneix els oients i als músics al voltant de la música i a les sensacions que ofereix. Orgullosos i respectuosos amb el passat, decididament orientats cap al futur, aquests tres artistes bascos es dediquen a inscriure en el present la modernitat de la seva cultura mil·lenària.»

Els subscriptors interessats heu d’enviar un correu a publicitat@vilaweb.cat i ens posarem en contacte amb els guanyadors dijous al matí. Podeu enviar els correus fins a la mitjanit de dimecres a dijous d’aquesta mateixa setmana.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]