Una concentració feminista ha protestat contra la presència a Castelló del president del PP, Pablo Casado. L’han rebut amb crits de ‘Fora Masclistes de Castelló’ a fora de l’escola Fabulinos, on havia d’atendre els mitjans de comunicació. Finalment s’ha refugiat a dins per fugir de la protesta.

Casado ha triat la ciutat per fer un acte amb afiliats del PP al parc de Rafalafena i ha visitat l’escola Fabulinos. La seva intenció era de reforçar la presència de dirigents del partit amb vista a les eleccions valencianes i espanyoles del 28-A.

A Barcelona, un grup ha provat de boicotar un acte al centre cívic Can Deu del candidat del PP a la batllia, Josep Bou. Era una conferència impulsada per Mujeres en Igualdad en què també participava la portaveu dels populars, Dolors Montserrat. La seguretat del partit ha impedit l’entrada de les manifestants, que han protestat durant deu minuts amb càntics diversos. L’arribada de dos agents dels Mossos d’Esquadra ha diluït la concentració i les manifestants han abandonat l’edifici sense incidències

Avui VilaWeb només informa sobre la vaga feminista i les informacions relacionades. Podeu seguir la jornada de la vaga feminista al directe.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb