La nord-americana Tesla, especialitzada en vehicles elèctrics al 100%, ha inaugurat aquest divendres a Barcelona la seva botiga temporal (‘pop up store’). La botiga està ubicada al Port Vell i els visitants que s’hi acostin podran provar el model S, que té una autonomia de fins a 632 quilòmetres amb una sola càrrega, i també descobriran el model X amb una autonomia de fins a 565 quilòmetres i un ampli habitacle amb capacitat set adults i el seu equipatge. La marca, que comercialitza els seus vehicles al país des del desembre, té previst obrir una botiga permanent a la capital catalana de cara a la segona meitat de l’any.

Més informació: Alibaba: la nova mostra que el procés no espanta les inversions a Catalunya

La ‘pop-up store’ de Tesla serà a Barcelona durant gairebé dos mesos, des del 19 de maig i fins al 12 de juliol, de dilluns a diumenge. La companyia ja va triar la capital catalana per a estrenar-se en un saló de l’automòbil a l’estat i hi ha dur el model X i el model S. Tesla té 14 punts de recàrrega a l’estat espanyol i l’objectiu és acabar l’any amb 24.

El preu no és a l’abast de totes les butxaques: entre 80.000 euros per a l’S i 95.000 per a l’X. Pel que fa a connectivitat, Tesla té la pantalla més gran del mercat de l’automòbil: 17 polzades; i el software es va actualitzant igual que ho fan les aplicacions d’un mòbil. Les portes s’obren com si fos un falcó, cap amunt, i si hi ha un cotxe aparcat a prop les portes modifiquen la seva trajectòria per no donar-li un cop.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]