Port Challenge Barcelona, el programa d’acceleració d’empreses impulsat pel Port de Barcelona i Founder Institute, presentarà el 21 de març els projectes de les start-ups finalistes.

L’objectiu d’aquesta primera edició del programa és que la Comunitat Portuària conegui les iniciatives d’emprenedors que ofereixen solucions innovadores i que volen tenir un impacte positiu en l’ecosistema del Port de Barcelona, ha informat l’enclavament portuari en un comunicat aquest divendres.

En total, han arribat a la fase final vuit propostes, seleccionades del conjunt de 50 que es van presentar, i aquestes start-ups ofereixen solucions en els camps de la gestió nàutica, la logística, la seguretat i la formació.

La primera edició del Port Challenge Barcelona ha integrat dos nivells de treball: un procés intens de selecció per ajudar a convertir idees en negocis, i l’acompanyament i assessorament a start-ups més madures que ja desenvolupen una activitat concreta.

D’aquesta manera, el Port de Barcelona vol impulsar la creació de negocis innovadors amb base tecnològica que contribueixin a millorar l’eficiència, la competitivitat i l’excel·lència de servei de la Comunitat Portuària.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]