BARCELONA, 11 (EUROPA PRESS)

L’operadora de telecomunicacions catalana Parlem va facturar 1,3 milions d’euros el 2016, el doble que en l’exercici anterior, i el 2017 preveu triplicar aquesta xifra fins a aconseguir els quatre milions, ha informat en un comunicat aquest dijous.

Per aconseguir-ho cercarà acords amb altres operadors i evolucionarà la seva plataforma de TV per afegir prestacions a la fi d’estiu.

Actualment, Parlem té cobertura mòbil i d’ADSL a través de la xarxa d’Orange, amb la qual arriba a un milió i mig de llars, així com a 90.000 amb fibra òptica.

El soci industrial i accionista de referència de Parlem és MásMovil, a més d’Ona Capital, Inveready i el president i conseller delegat de la companyia catalana nascuda el 2014, Ernest Pérez-Mas.

Parlem està especialitzada a oferir a la població de Catalunya productes i serveis de telecomunicacions tant per a particulars com per a empreses i professionals.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]