BARCELONA, 11 (EUROPA PRESS)

Seat ha desconvocat les jornades de treball previstes per a sis dissabtes de setembre i octubre a causa del descens de les vendes d’Audi a escala mundial, el que obliga a reduir la producció addicional prevista per a l’Audi Q3, fabricat a Martorell (Barcelona), han explicat fonts de l’automobilística a Europa Press.

Segons han detallat fonts sindicals, Audi ha reduït les comandes fins a finals d’any, el que probablement suposarà desconvocar gairebé cada dissabte que s’havien programat per fabricar unitats extra del tot terreny acoblat a la planta catalana.

Tot i això, les mateixes fonts han explicat que aquesta modificació del calendari no afectarà significativament a les previsions de producció del conjunt de l’any, i han augurat que aquest any es fabricaran aproximadament les mateixes unitats del Q3 que l’any passat, al voltant de les 130.000.

La fàbrica de Martorell tornarà a treballar al 100% a partir d’aquest dilluns, quan arrencarà la producció de la línia 1 –la que fabrica l’Eivissa–, que s’incorpora més tard després de la parada de vacances per obres d’adaptació per poder produir nous models.

Amb vista a l’any que ve, Seat preveu començar a produir a Martorell una versió més petita de l’Ateca, el primer tot terreny urbà de la marca llançat al mercat aquest estiu.

Alhora, a partir de 2018 la factoria catalana produirà la nova generació de l’Audi A1, que ara es produeix a Brussel·les i que substituirà a l’Audi Q3, actualment acoblat a Martorell i que passarà a fabricar-se a la planta hongaresa de Györ.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]