La reelecció de Ximo Puig com a secretari general del PSPV i el pròxim congrés d’aquest partit posen el País Valencià en una cruïlla determinant. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja us podeu descarregar. 

En aquest número, també hi trobareu el Mail Obert de Joan-Lluís Lluís i el text literari ‘Closcadelletra’ de Biel Mesquida, a més de les entrevistes al periodista Salvador Alsius i al diputat gal·lès del Plaid Cymru Hywell Williams. També us oferim la crònica de Pere Cardús de l’acte de divendres passat a Terrassa protagonitzat per la dirigent de Ciutadans, Inés Arrimadas; la informació sobre el Carxe, la regió catalanoparlant de Múrcia; i la crònica de Sebastià Bennasar sobre l’última publicació de l’escriptora Dolors Bramon.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de manera interactiva a les tauletes i els mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]