Imatge general del ple de les Corts Valencianes durant el moment en què el president Enric Morera llegeix la declaració institucional de rebuig al pressupost de l'estat.

Les corts han convocat tots els diputats i senadors valencians a una reunió el dia 25 d’abril al matí amb l’objectiu de decidir accions concretes de rebuig al pressupost de l’estat espanyol. El portaveu de Compromís, Fran Ferri, ha recordat que aquesta reunió amb tots els representants valencians a Madrid coincidirà amb el Dia de les Corts Valencianes.

La reunió va ser acordada per tots els grups de la cambra en una declaració institucional de rebuig unànime al projecte de llei del pressupost del govern espanyol. La declaració també instava el consell a impulsar accions per a cohesionar els valencians i fer força per aconseguir inversions justes al territori.

Ferri ha volgut destacar la greu situació que es deriva d’aquests comptes i ha reclamat accions valentes per a fer-hi front. ‘Veurem què pot sortir de la reunió del 25 d’abril’, ha dit. Les invitacions als diputats i senadors valencians ja han estat enviades, i falta que confirmin l’assistència.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]