712 batlles han estat amenaçats de detenció per la fiscalia de l’estat espanyol per donar suport al referèndum. La seva reacció, ha estat de resistència. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb el professor de la Universitat de Copenhaguen, Antoni Abat Ninet, que ha parlat amb Josep Rexach.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, l’Opinió Contundent de Josep Albinyana i el bloc d’Enric Marco. També una entrevista a l’escriptor Martí Domínguez, que ha parlat amb Núria Cadenes i una crònica de Montserrat Serra sobre una conferència de Jaume Cabré. A més, en aquest número també podreu llegir el reportatge històric sobre la rebuda pacífica dels independentistes estonians a la sortida dels pro-russos del seu assalt al parlament.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de Vilaweb