Centenars de manifestants s’han concentrat a Terrassa davant l’assalt de la Guàrdia Civil a la seu de l’empresa UniPost de la ciutat. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim un anàlisi dels líders internacionals que s’han manifestat obertament a favor del referèndum d’autodeterminació.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Pau Vidal i la Opinió Contundent de Jaume Cabaní. També la segona part de la sèrie de Xavier Montanyà ‘Casamance, trenta-cinc anys de lluita per la independència’ i un reportatge de Narcís Figueras sobre l’obra de Montserrat Roig dels catalans als camps de concentració nazis. També la informació del cas de Torrevella, on un diputat del PP vol prohibir el concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i sobre si les butlletes per la votació del referèndum es poden imprimir a casa o no.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]