El govern i cent deu entitats han signat el Pacte per a la Reforma Horària. Els motius, les conseqüències i els objectius d’ara fins al 2025 us els expliquem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarrega-vos. També us oferim una entrevista al periodista Jordi Basté, que ha parlat amb Pere Cardús.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Marta Rojals i una entrevista a la professora en robòtica i escriptora Carme Torras, a més de la informació sobre la gestió de la compra d’urnes i l’aprovació de la llei del lloguer turístic a les Illes.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]