La mobilització permanent dels ciutadans des del cop d’estat contra la Generalitat és el tema que destaquem avui a la portada de VilaWeb Paper, que com cada cap de setmana és en obert per a tothom i no només pels subscriptors com els altres dies de la setmana (Podeu descarregar-vos el vostre exemplar des d’ací).

Aquest VilaWeb Paper també us ofereix una anàlisi de les properes eleccions alemanyes i recull els Mails Oberts de Mercè Ibarz i Pere Cardús. A més, hi podeu llegir la crònica novel·lada de Sebastià Bennasar ‘Com si els demòcrates fossin narcotraficants’.

En l’edició del cap de setmana, els lectors trobaran una selecció de continguts d’aquesta setmana i també un llibret especial, ‘Desconnecta’, amb propostes culturals per al cap de setmana.

Els lectors que no sou subscriptors podeu descarregar el diari en aquesta pàgina. Els subscriptors de VilaWeb també poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]