La cuina de la Neus: cigrons amb espinacs

  • Us oferim un plat fàcil i gustós del receptari de Neus Cuscó

VilaWeb
Neus Cuscó
24.02.2018 - 22:00
Actualització: 03.03.2018 - 19:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients
(per a 4 persones)

‒500 g de cigrons cuits (300 g si són per a coure),

‒2 manats d’espinacs,

‒1 ou dur,

‒4 grans d’all,

‒1 cullerada de farina,

‒reservar una mica de suc dels cigrons o dels espinacs,

‒pebre vermell,

‒oli,

‒sal.

 

Elaboració
Per a bullir els cigrons hem de tenir-los vint-i-quatre hores en remull, amb aigua tèbia i una mica de sal o bicarbonat. Posem aigua en una olla i quan bulli els hi afegim. Han de bullir a foc viu durant una hora i mitja, depenent de la mena.

Per altra banda, fem bullir els espinacs amb aigua i sal durant deu minuts. Els escorrerem ben escorreguts.

Tallem els alls a rodanxes. En una paella posem oli i sofregim els alls. Els reservem. A la mateixa paella fem un roux: hi posem una cullerada de farina, que sofregirem una mica, i tot seguit hi afegim una mica del suc dels cigrons o dels espinacs. Hi afegim els cigrons i al mig hi posem els espinacs. Ho deixem coure cinc minuts. Hi espolsem una mica de pebre vermell per sobre i hi ratllem un ou dur per sobre. Ja ho podem servir.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes