El fins ara secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana, Josep Vicent Boira, ha estat proposat nou coordinador del Corredor Mediterrani del govern espanyol. Boira, que en els darrers anys ha reivindicat incansablement l’execució d’aquest projecte i ha denunciat en múltiples ocasions les desinversions que pateix, s’encarregarà ara d’impulsar el desenvolupament d’aquesta infraestructura ferroviària i millorar la interlocució amb les diferents administracions i agents socials implicats.

El nomenament, que es farà en els propers dies, ha estat anunciat al Palau de la Generalitat amb la presència del president, Ximo Puig, i la consellera d’Habitatge i Obres Públiques, María José Salvador. Tots dos es van reunir la setmana passada amb José Luis Ábalos, ministre de Foment, qui va encarregar a la Generalitat la supervisió del corredor mediterrani. Així ho ha explicat Puig al respecte, qui ha dit que el nomenament s’ha pres ‘d’acord amb la voluntat del nou ministre de Foment, José Luis Ábalos, d’atorgar a la Comunitat un paper de lideratge en el Corredor Mediterrani’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]