Com cada diumenge des de fa sis setmanes, milers de persones han respost a la crida de Música per la Llibertat i han anat a l’esplanada dels Lledoners, on han cantat el ‘Cant dels ocells’, ‘L’estaca’ i ‘Els segadors’. Escolteu ací algunes de les cançons:

Des de dins de la presó alguns interns han saludat la cantada traient peces de roba groga per les finestres.

‘Ens arriben piulets on diuen que estan molt contents i que els agrada molt’, diu un dels membres del grup Música per la Llibertat Marta Torra, en una entrevista a VilaWeb. ‘L’altre dia va ser la Txell Bonet qui, de part de Jordi Cuixart, ens va donar les gràcies. El qui també hi és bastant afeccionat és Jordi Sànchez, qui sempre està content. També ho sabem perquè els familiars de vegades vénen a les cantades dels Lledoners’, explica Torra.

La setmana passada més de cinc mil persones van participar en la cantada de cada diumenge davant la presó, on hi ha empresonats Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull.

A banda, cada dimarts a les 20.00 s’hi fa un sopar popular per fer costat als presos.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb