L’ex-conseller d’Interior Joaquim Forn tornarà al Tribunal Suprem espanyol el 26 de juny per declarar davant del jutge Pablo Llarena. Ho fa a petició de la seva defensa, Xavier Melero, i per aclarir un dels punts pels quals el jutge li va denegar sortir en llibertat el passat 23 de maig.

Forn està empresonat des del 2 de novembre a Estremera. Per tant, abandonarà la presó per unes hores i està citat davant el jutge a les 9.30. Darrera seu, Llarena ha acordat la declaració de sis testimonis sol·licitats per la defensa de Junqueras i Romeva, exercida pel lletrat Andreu van den Eynde. Entre ells, destaca el director del diari ‘El Punt Avui’, Xevi Xirgu, i la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Núria Llorach.

Llarena també cita Olga Solanas Garcia, Núria Llorach Boladeras, Fernando Boloix Bago, Jaume Planas i Francisco Fuentes Ruiz. Tots estan citas a les deu del matí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]