El secretari de política de Podem, Íñigo Errejón, diu que el seu partit seria disposat a acceptar una marca electoral com la que va fer valer la líder de Compromís, Mónica Oltra, que va dir: ‘Compromís – Podem seria una marca electoral ben bonica per a les eleccions espanyoles’. En una entrevista a la Cadena SER, Errejón ha dit que eren ‘perfectament flexibles’ sobre l’ordre dels noms si finalment les dues formacions arribaven a un pacte.

Errejón també ha destacat: ‘Al País Valencià, a la ciutat de València i a moltes ciutats i pobles més de València hi ha hagut un canvi polític i hi ha dues forces que són, em sembla, el vector més dinàmic d’aquest canvi polític, que poden ser clarament la primera força del País Valencià a les eleccions espanyoles’.

Tot amb tot, el dirigent de Podem també ha indicat que encara no hi havia cap acord, però que hi havia ‘una via oberta’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.