La vice-presidenta i portaveu del govern valencià i dirigent de Compromís, Mónica Oltra, ha afirmat que Compromís-Podem seria una marca electoral ben bonica per a les pròximes eleccions espanyoles, previstes per a final d’enguany. Ho ha expressat en una entrevista a La Sexta quan li han preguntat si en una possible candidatura conjunta seria irrenunciable que el nom de la coalició valenciana anés en primer lloc.

Oltra també ha subratllat que no li semblava que la qüestió del nom fos important, tot i que ha destacat que com que formava part de Compromís li hauria agradat més que el nom de la seva coalició hagués anat en primer lloc. Per justificar la seva posició, ha indicat que les eleccions a les corts havien estat un ‘bon baròmetre’, que havien deixat el seu grup amb dinou diputats a la cambra i Podem amb tretze.

‘Això dóna una idea de quins partidaris té cadascú’, ha dit Oltra, que ha reconegut que les eleccions espanyoles eren diferents. Encara que ara mateix ‘la manera de mesurar que tenim són les eleccions i l’última vegada Compromís ha tingut més suport dels ciutadans’. Per aquests resultats ha insistit que ‘tindria sentit que el nom fos Compromís-Podem’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.