BARCELONA, 13 (EUROPA PRESS)

L’advocat Emilio Cuatrecasas s’ha desprès de la seva participació al bufet Cuatrecasas, que va fundar el seu avi, tot i que es mantindrà com a president d’honor, com va ser designat l’any passat, han informat a Europa Press fonts de la firma.

Cuatrecasas ha dirigit el despatx durant més de tres dècades, però el 2012 ja va deixar de ser conseller delegat i el 2014 va abandonar la presidència, assumint el relleu Rafael Fontana, ha publicat aquest divendres el diari ‘Ara’.

La sortida ara del capital de la companyia respon a un procés “normal” després de la seva desvinculació de la gestió, i els títols que ostentava com a soci han quedat amortitzats, han indicat fonts del bufet.

El despatx Cuatrecasas, que acumula una trajectòria de 100 anys, també ha experimentat altres novetats com el canvi de seu, fins ara a l’encreuament de Diagonal amb passeig de Gràcia a Barcelona, per instal·lar-se en un edifici del districte 22@ impulsat per l’empresa inversora d’Emilio Cuatrecasas, Emesa.

El bufet també ha eliminat de la seva marca els cognoms Gonçalves Pereira, que va incorporar el 2003 quan es va fusionar amb el despatx portuguès de denominació homònima.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]