L’Assemblea Nacional Catalana ha tancat, aquesta nit a les deu, la consulta als socis sobre l’estratègia que els partits independentistes haurien de seguir per a presentar-se a les eleccions del 21-D. I l’elecció ha estat clara: dels 11.555 socis que han votat, 9.922 (86%) ho han fet per una candidatura única, mentre que 1.379 s’han decantat per una altra opció. Hi ha hagut 254 abstencions.

La consulta sobre l’estratègia a seguir el 21-D va començar ahir i els socis de l’ANC han pogut votar durant 31 hores.

El Secretariat Nacional de l’ANC des de fa setmanes s’havia mostrat partidari d’una llista única que agrupes totes les forces independentistes. No obstant això, malgrat les dificultats per fer-ho possible, el Secretariat Nacional extraordinari d’aquest dijous a la nit va plantejar la necessitat de consultar els socis.

Com a resultat d’aquesta consulta, l’Assemblea Nacional Catalana assegura que treballarà com a nexe d’unió entre totes les possibles candidatures per aconseguir una única llista.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]