Els canvis dels consellers d’Interior, Ensenyament i Presidència, així com el del secretari del govern, anunciats aquest matí i duts a terme a la tarda, és el tema que destaquem avui a la portada de VilaWeb Paper, que com cada cap de setmana és en obert per a tothom i no només pels subscriptors com els altres dies de la setmana (Podeu descarregar-vos el vostre exemplar des d’aquí).

L’edició en paper de VilaWeb d’aquest cap de setmana també us ofereix una entrevista amb l’eurodiputat del PDECat Ramon Tremosa que assegura que ha trencat el cordó sanitari que ha intentat de construir l’estat espanyol entre l’independentisme català i les institucions europees.

També recollim el mail obert de Mercè Ibarz en aquest  número obert de VilaWeb Paper, que incorpora una anàlisi titulada ‘Rosa Maria Malet, una senyora de Barcelona’. I també hi podeu llegir el reportatge ‘Podem fiar-nos de la participació que indiquen els sondatges sobre el referèndum?’ de Seda Hakobyan i Alexandre Solano.

En l’edició del cap de setmana, els lectors trobaran una selecció de continguts d’aquesta setmana i també un llibret especial, ‘Desconnecta’, amb propostes culturals per al cap de setmana.

Els lectors que no sou subscriptors podeu descarregar el diari en aquesta pàgina. Els subscriptors de VilaWeb també poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]