Fa quaranta anys el president Tarradellas va tornar de l’exili i va tornar a posar en marxa la Generalitat després de la mort del dictador Franco. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb l’ex-president del País Valencià, Josep Lluís Albinyana, que ha parlat amb Núria Cadenes.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, el Mail Obert de Joan-Lluís Lluís i la Opinió Contundent de Jordi Badia. També el text literari Closcadelletra de Biel Mesquida i una entrevista amb el grup maresmenc Lágrimas de Sangre.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]