MADRID, 20 (EUROPA PRESS)

El president la companyia de transport privat Uber, Jeff Jones, ha dimitit només sis mesos d’assumir el càrrec, a causa d’una suposada “insatisfacció” amb les estratègies de la companyia.

Fonts d’Uber han comunicat a Europa Press que agraeixen els sis mesos de Jeff en la companyia i que li desitgen “el millor”.

Segons diversos mitjans nord-americans, com el portal de notícies tecnològiques ‘Recode’ i ‘The Wall Street Journal’, entre d’altres, Jones ha explicat en un comunicat que es va unir a Uber per la seva missió i el repte de construir capacitats globals que ajudessin la companyia a llarg termini.

No obstant això, ara considera que les creences i l’enfocament cap al lideratge que han guiat la seva carrera són “inconsistents” amb el que va experimentar en Uber. “Ja no puc seguir com a president del negoci de viatges compartits”, ha afirmat Jones en un comunicat a ‘Recode’.

En una nota als treballadors de l’empresa, el conseller delegat d’Uber, Travis Kalanick, va assenyalar que, després d’anunciar la seva intenció de contractar un director d’Operacions, Jones “va decidir que ja no veia el seu futur a Uber”.

Aquest anunci no significava expressament que Jones havia de deixar la presidència, però si que deixaria de ser el número dos de la start-up.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]