BARCELONA, 7 (EUROPA PRESS)

BBVA farà aquest cap de setmana la integració informàtica de CatalunyaCaixa (CX), de manera que a partir de dilluns els clients podran operar en les sucursals de qualsevol de les dues entitats, que aprofitaran per aplicar la reestructuració prevista a la xarxa d’oficines catalana.

BBVA va anunciar el juliol que tancaria 400 oficines a Catalunya per solapaments de xarxes després de la integració de CatalunyaCaixa, el que li permet avançar un any l’estalvi de costos per valor de 200 milions d’euros.

Els tancaments, que seran una realitat dilluns, correspondran en un 60% a la xarxa de l’entitat catalana i en un 40% a la de BBVA, i la nova xarxa suposa un augment del 18% de cobertura territorial per als clients de CX i d’un 38% per als de BBVA, segons les dades de l’entitat financera.

Els clients de CatalunyaCaixa han rebut una carta en la qual se’ls informa de la seva nova oficina de referència a partir de dilluns, i que aquest divendres les sucursals estaran tancades, i tampoc funcionarà la banca en línia durant el cap de setmana.

Els caixers permetran treure diners amb targeta i altres operacions bàsiques, però no estarà actiu el servei amb cartilla d’estalvis, i els clients disposen d’un telèfon gratuït per resoldre dubtes (900 813 920).

BBVA i Catalunya Banc van acordar el març el seu projecte de fusió i van iniciar el procés per a la integració de l’entitat catalana en BBVA, mantenint la marca CatalunyaCaixa.

El banc presidit per Francisco González ha decidit posar en marxa dues noves direccions territorials a Catalunya des d’aquest mes de setembre, coincidint amb la culminació del procés d’integració de l’entitat catalana.

Una de les direccions territorials es dedicarà a Barcelona i la seva àrea metropolitana, amb seu a l’edifici de Via Laietana de la capital catalana, antiga seu de CatalunyaCaixa, mentre que l’altra direcció territorial, que inclou la resta de Catalunya, té la seva seu a Terrassa (Barcelona).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]