VilaWeb convoca, com cada any, l’Assemblea de Lectors, que tindrà sessions en dies diferents a Vic, Barcelona, Perpinyà, Palma i València. El dimecres 7 de febrer es va fer la primera d’aquestes sessions a Vic. La següent assemblea es va fer dissabte 10 de febrer a Barcelona al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Prèviament, a les deu del matí, es va fer una visita a la redacció del diari, al carrer de Ferlandina, 43. La pròxima assemblea és la de Perpinyà, que es farà el dissabte 17 de febrer a dos quarts d’onze del matí al Casal (avinguda del Liceu, 23). És una assemblea oberta a tothom. Vicent Partal, Pere Cardús i Àlvar Teixidor parlaran del projecte de VilaWeb i de la situació política del país.

L’assemblea de València es farà el 24 de febrer a les dotze del migdia a la Societat Coral el Micalet (carrer de Guillem de Castro, 73). I finalment, l’assemblea de Palma es farà el dijous 22 de març a les set del vespre a Can Alcover (carrer de Sant Alonso, 24). En el cas de Palma, es farà primer una conferència a càrrec de Vicent Partal i Pere Cardús oberta a tothom, i en acabat, es farà l’assemblea de subscriptors en una reunió més breu.

A l’Assemblea de Lectors, hi poden assistir tots els subscriptors del diari. Si encara no en sou, podeu fer-vos-en omplint aquest formulari. El director, Vicent Partal, i responsables del diari membres de la redacció hi expliquen els projectes en marxa o futurs i escolten, especialment, els comentaris i crítiques dels subscriptors.

La sessió de Barcelona, a més, fou enregistrada en vídeo, per facilitar la participació de tots els qui no hagin pogut acudir a cap de les quatre convocatòries.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]