Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  22.04.2003  11:18

La 91.2 amb cert 'aroma' de Calisay

Ràdio Arenys estrena noves instal·lacions

Men?ame
 

L'antic laboratori de la fàbrica de licor 'Calisay' acull des d'aquest matí les emissions de Ràdio Arenys. Les noves instal·lacions ocupen un espai ampli de l'antiga fàbrica Calisay, que d'ençà uns anys ha estat reconvertida en un gran equipament cultural. L'emissora millora considerablement els seus equipaments tècnics i també els espais de redacció, arxiu i discoteca.

Ràdio Arenys ha estat ocupant durant 22 anys la primera planta de l'edifici del Mercat. Les primeres emissions van fer-se el setembre de l'any 1979 des d'un àtic del carrer Horta Matanzas. L'any següent es va acondicionar l'espai de la Plaça del Mercat on l'emissora hi ha treballat durant aquest temps.

L'edifici Calisay, antic molí fariner del s.XVI, ha passat per diverses reformes i actualitzacions des que l'any 1896 Magí Molfulleda inicià la fabricació del licor Calisay. L'any 1981 RUMASA S.A. va adquirir la majoria d'accions de l'empresa i el 1984 la traspassà a mans de 'Bodegas i Destilerias Pedro Rovira S.A.', que la mantingué fins al 1994. El 1996 l'Ajuntament va adquirir l'edifici per a convertir-lo en l'espai socio-cultural, que avui acull l'Escola de Música , el Punt d'Informació Juvenil, el Servei de Promoció Econòmica, la Unió de Botiguers i Comerciants d'Arenys, l'Esplai de la gent gran, i des d'avui mateix, la ràdio municipal, Ràdio Arenys.