Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  16.01.2002  06:00

El maresmenc de l'any 2001

Men?ame
 

Els lectors de VilaWeb i del diari El Punt poden escollir, des d'avui mateix a través d'Internet, els personatges del Maresme més destacats del 2001. Una enquesta recull els vots dels lectors que seran decisius per escollir el maresmenc de l'any. Hi ha vint-i-set persones i sis entitats esportives proposades. La llista de nominats l'ha fet el diari El Punt i té molt poca representació arenyenca. Paquita i Lolita Reixach, són les úniques arenyenques proposades. La seva candidatura està justificada pels 50 anys de vida del restaurant Hispània El recompte dels vots es donarà a conèixer el 2 de febrer, coincidint amb el setè aniversari d'El Punt del Maresme.

Aquests dies l'Associació d'Informadors Arenyencs (L'AIA) també està preparant la tria de l'arenyenc de l'any 2001. Aquest any la tria la faran trenta arenyencs que proposaran candidats al guardó. La primera edició de l'arenyenc de l'any, que es va fer el gener passat, va escollir al micòleg Belisari Gonzàlez.