Notícies

Dimarts  09.06.2015  19:29

Ontinyent es promociona en la fira IMEX com a ciutat de negocis

Té lloc dimecres i dijous a Alcoi

Men?ame
 

Alcoi acull aquests dies 10 i 11 de juny la Fira de Negoci Internacional i Comerç Exterior, en la qual hi participarà l’Ajuntament d’Ontinyent amb un espai propi on promocionarà els avantatges de la capital de la Vall d’Albaida com a ciutat on fer inversions.

L’Ajuntament d’Ontinyent oferirà informació sobre el programa Reactiva, el Campus Universitari i el programa Erasmus Emprenedors, el projecte de Ciutat Eficient, i sobre les empreses de la comarca englobades en la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida. A més, aprofitarà per a fer un avançament de l’estudi de la Universitat de València que tracta el potencial industrial de la nostra àrea geogràfica.

La Fira de Negoci Internacional i Comerç Exterior està organitzada amb la finalitat de millorar la competitivutat de les petites i mitjanes empreses a través d’una oferta innovadora dels productes i serveis necessaris per a impulsar-ne la internacionalització, en tant que optimització de les inversions, les compres i les vendes en el mercat global.

És la cinquena vegada que aquesta fira es fa al nostre país, i la primera que té lloc en dos seus diferents i dades separades, ja que els dies 17 i 18 la segona part de la fira es realitzarà a València. Fins ara s’havia fet a Barcelona en tres ocasions i a València en una. Madrid l’ha acollida tretze vegades, i Andalusia dues.

El programa inclou setze conferències i tres taules redones, i té confirmada la participació de representants de setze estats i d’expositors de tots els sectors econòmics.