La revista Mascançà entra a la classificació del CARHUS Plus

  • Dins de l'àmbit General o Multidisciplinar

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
22.01.2015 - 08:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Mascançà, Revista d’Estudis del Pla d’Urgell ha entrat a les llistes de revistes del CARHUS Plus. Es tracta d’un sistema de classificació de revistes científiques dels àmbits de les Ciències Socials i Humanitats tant locals com internacionals.

Aquest projecte, desenvolupat per l’AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris de Recerca) a proposta de la Direcció General de Recerca, té la finalitat de contribuir a l’avaluació de la recerca que es duu a terme en el sistema científic català amb la màxima objectivitat.

Mascançà

Aquest índex llista les revistes més importants de Catalunya per la seva qualitat. En el cas de la revista que promou el Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà, ha entrat en l’àmbit de General o Multidisciplinar i amb la valoració D ( de quatre possibles i on la màxima és l’A).

Els responsables de la revista Mascançà han mostrat la seva satisfacció per haver entrat en aquesta llista del Carhus Plus que qualifiquen de “fita que mai ens haguéssim pensat a arribar” al temps que mostren el seu agraïment “als i les nostres col·laboradores que han publicat a la revista l’ajut sense la qual mai ens n’haguéssim sortit”.

Aquest inclusió suposa un pas més de la revista Mascançà en la seva presència en els espais de divulgació científica i que s’afegeix a la seva actual datació en altres bases de dades com RACO. MIAR o DIALNET.

A hores d’ara la revista Mascançà té publicats cinc números.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any