Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  18.06.2012  09:38

Otos nomena Antoni Miró Fill Adoptiu

En un acte molt emotiu durant la inauguració de l'exposició permanent que s'ha instal·lat al Palau

Men?ame
 

Otos va inaugurar divendres passat, 8 de juny, l'exposició permanent que Antoni Miró ha instal·lat a les dependències del Palau Marquesal de la localitat, seu de l'Ajuntament. Durant els parlaments posteriors, l'alcalde Emili Mira va fer pública la decisió del consistori de nomenar l'artista Fill Adoptiu d'Otos, i li'n va lliurar les credencials en un acte molt emotiu.

En l'acte posterior a la inauguració de l'exposició, a la Sala de Plens, amb la presència del president de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles, Romà de la Calle, del president de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa, i del regidor de Cultura, Tino Pla, l'alcalde va llegir l'acte del ple municipal extraordinari en què es va aprovar per unanimitat el nomenament. La decisió es va prendre per la gran relació establerta entre Otos i Antoni Miró, qui en tot moment s'ha bolcat a col·laborar de manera desinteressada en els projectes proposats, i que en aquesta ocasió no només ha cedit el material per a l'exposició, sinó que a més ha fet donació de diverses obres d'art per al patrimoni local.