Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  06.09.2011  06:00

Badia i Margarit rep l'homenatge del Congrés Internacional de Ciències Onomàstiques

Serà avui, a dos quarts de vuit del vespre, a l'Institut d’Estudis Catalans

Men?ame
 

El lingüista Antoni M. Badia i Margarit rebrà avui l'homenatge dels especialistes en ciències onomàstiques. L'especialitat de Badia i Margarit és la gramàtica històrica, però els onomasticòlegs valoren els seus estudis de toponímia catalana. L'acte serà a dos quarts de vuit del vespre a Barcelona, a la seu de l'Institut d’Estudis Catalans (IEC), dins el XXIV Congrés Internacional de Ciències Onomàstiques.

L’acte serà presidit per Salvador Giner, president del IEC, i hi intervindran Josep Moran, director de l’oficina d’Onomàstica del IEC; Isidor Marí, president de la Secció Filològica, i Yvonne Griley, directora general de Política Lingüística de la Generalitat. En el decurs de l’acte es projectarà l’audiovisual que Òmnium Cultural va realitzar sobre Antoni M. Badia i Margarit arran de la concessió del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, que li fou atorgat l’any 2003.