Notícies

Dimarts  29.04.2008  12:21

RodaMots arriba als deu mil subscriptors

'Cada dia un mot' envia diàriament una paraula o expressió en català des de 1999

Men?ame
 

El butlletí del portal RodaMots 'Cada dia un mot' ha superat aquesta setmana els deu mil subscriptors que reben, del dilluns al divendres, un correu electrònic amb un mot o amb una expressió catalans, acompanyats d'una definició del significat i d'un exemple d'ús. Els mots enviats fins ara es poden consultar, a més, classificats per temes, per ordre alfabètic i per odre cronològic de tramesa. En un apartat se subministra més informació dels mots enviats.

El portal RodaMots, que va néixer el 1999 a Atlanta (EUA) per iniciativa de Jordi Palou, segueix la filosofia de la pàgina A Word a Day, que envia cada dia un mot anglès a sis-cents mil internautes. La iniciativa catalana, que ja ha enviat més de dos mil mots o expressions, forma part de la Xarxa de Mots, una associació que vehicula propostes relacionades amb la llengua i amb la literatura catalanes a través d'internet. A banda RodaMots, també ofereix Minimàlia i El Quadern Gris.

Expliquen els responsables del portal que la base de l'èxit del butlletí està en la fidelitat dels subscriptors i en els donatius que fan per sostenir-lo.