Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  04.04.2007  16:39

Vicent Rambla insisteix que TV3 ha de deixar d'emprar la denominació País Valencià

Tresserras va dir que el govern valencià no podia condicionar-ne el llibre d'estil

Men?ame
 

El portaveu del govern valencià, Vicent Rambla, ha insistit avui que la no utilització de la denominació País Valencià per part de TV3 és una condició necessària per arribar a un acord de reciprocitat i per al manteniment de les emissions. Ahir el conseller Joan Manuel Tresserras va dir que el govern valencià no podia condicionar el llibre d'estil de TV3. Avui Rambla ha respost que no entendria que un govern no acceptés aquesta demanda.

Rambla ha confirmat que els pròxims dies es reuniria amb el conseller Tresserras, ha negat que el Consell vulgui condicionar TV3, però ha dit que la demanda de deixar d'utilitzar 'País Valencià' era raonable i no entén que hagi de significar un obstacle en la negociació.

Més protestes contra el tancament

El sindicat d'ensenyament STEPV-Iv, juntament amb els sindicats homòlegs de Catalunya (USTEC) i de les Illes Balears (STEI) s'han afegit a les nombroses mostres de rebuig a la intenció del govern valencià de tancar les emissions de TV3 al País Valencià. Aquests sindicats consideren que és un atac contra la llibertat d'expressió i contra la difusió de la llengua, perquè al País Valencià no hauria de quedar reduïda a l'oferta de RTVV.