El alumnes del CEIP Reixac aprenen El Quixot Cantant

VilaWeb
Redacció
16.06.2005 - 14:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El CEIP Reixac ha acollit aquest matí una de les activitats del projecte Comenius, una iniciativa que té per objectiu fomentar valors com la tolerància o l’harmonia a través de l’art.

A l’activitat d’avui, el professor italià Massimo Presciutti ha explicat la història d’El Quixot als alumnes de primària. Segons el mestre l’objectiu de l’activitat ha estat explicar el conte a partir de recrear l’antiga figura del rondellaire, i per fer-ho, s’ha acompanyat de la guitarra.

Comenius, subvencionat per la Unió Europea. l’integren cinc escoles: una italiana una danesa, una búlgara, una d’Àustria i el CEIP Reixac. Enguany també ha participat un centre de Macedònia com a oient.

La d’enguany és la segona edició del projecte, al llarg de què professors i alumnes estan intercanviat experiències. Els infants s’escriuen amb els companys de les escoles europees participants a la vegada que practiquen l’anglès.

La propera cita de Comenius serà el mes de novembre, en què vindran tots els professors de les escoles al CEIP Reixac. La cloenda de Comenius serà a Florència, on es valoraran els resultats d’una iniciativa que pretén fomentar els valors a través de l’art.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any